Servia JA1 wint spannende wedstrijd van directe concurrent!

16 oktober, Gemini S staat op het programma. Voorafgaand aan de wedstrijd staat Gemini S met 4 punten achter ons op de ranglijst. Het beloofd dus een spannende wedstrijd te worden. Winst betekent het gat met de concurrent vergroten.

Nog nooit eerder stonden deze teams tegen over elkaar. Enige voorkennis was er dus ook niet. Aan het begin van de wedstrijd was het daardoor voor beide teams even aanvoelen hoe de tegenstander speelt. Ondanks dat zijn wij het eerste gedeelte van set sterker. Zo bouwen we een voorsprong op. Later in de set komt Gemini S meer in de wedstrijd. Vanaf dat moment gaat de set gelijk op maar blijven we onze voorsprong houden. We winnen de set met 25-21.

De tweede set beginnen we opnieuw beter. Zo lopen we uit op Gemini S. Maar ze geven niet op en weten de stand weer gelijk te trekken. Vanaf daar bouwen we opnieuw een voorsprong op. Richting het einde van de set weet Gemini S voor de tweede keer in deze set terug te komen. Dit zorgt voor een spannende slotfase van de set. Er volgen een aantal spannende rally’s waarna Servia de set uiteindelijk toch weet te winnen. Het wordt 26-24.

De derde set nam Servia meer de overhand en weet het Gemini S steeds op een achterstand te houden. Aan beide kanten waren er leuke aanvallen, goeie safes en een sterk bloks. Servia weet deze set ook te winnen. Het wordt 25-20.

De laatste set neemt Gemini S de overhand en bouwen een voorsprong op. Als ze 14 punten hebben staan wij er nog best wel wat onder. Dan krijgen we de service en wordt heel de set omgedraaid. Casper zet een geweldige reeks neer waarmee we veel punten pakken. Vervolgens is Tijmen aan de beurt die eveneens een goede reeks neer zet. Zo staan we op 24 punten en de tegenstander op 16. Als we dan ook het laatste punt maken is de 4-0 overwinning binnen!

Makkelijk was het niet. Maar Servia JA1 weet ook deze wedstrijd te winnen. Voor de komende twee weken staan er helaas geen wedstrijden op het programma. 6 november spelen we weer. Forza Hoogland komt dan op bezoek in Vianen. 13:30 de start, zet het maar in je agenda!