Opnieuw winst voor Volleybaldingen.nl / Servia heren 1

Zaterdag 9 oktober speelde volleybaldingen.nl / @serviaheren1 een wedstrijd tegen Donki Shot HS2. Deze tegenstander hadden de heren al eens verslagen in de oefenserie voorafgaand aan het seizoen.

De wedstrijd werd begonnen zonder vaste spelverdeler door de afwezigheid van Wayne Hol en Pim Jenniskens herstellende van een blessure. Passer loper Yme Veenje heeft gelukkig deze taak op zich genomen.

De wedstrijd begon met een spannende eerste set. Vooral de middens en diagonaal Michiel de Haan werden veel gezocht en wisten aanvallend de ballen te scoren. De set bleef echter spannend tot het eind (23-25).

Ook in de 2e en 3e set werd er op de diagonaal goed gescoord. De servicepass en blokkering waren deze wedstrijd beter verzorgd dan eerder. Coach Michiel de Ruijter paste nog wat tactische servicewissels toe om beide sets tot een relatief eenvoudige winst te komen (20-25,16-25).

In de vierde set werd er door beide kanten een hoop fouten gemaakt. Echter door een sterk gebrek aan aanvalskracht wist Servia HS1 de wedstrijd niet met volle punten te verzilveren (25-19).

Dit weekend bleek dus een 1-3 winst voor volleybaldingen.nl / Servia HS1 het hoogst haalbare. Volgende week zaterdag 16 oktober mag het team weer aantreden in Helsdingen Sport & Cultuur tegen Numidia / vcLimac HS2 uit Linne.