Volleybaldingen.nl/Servia heren 1 staat weer met beide benen op de grond

Na 2 mooie overwinningen in de 1e divisie voor debutant Volleybaldingen.nl/Servia heren 1 werd er bij een aantal media al het woord titelkandidaat in de mond genomen. Voor de heren blijft echter handhaving het doel voor dit seizoen. De wedstrijd van dit weekend tegen RVV maakt duidelijk waarom. Vorig seizoen werd er in Katwijk bij RVV kansloos 4-0 verloren.

De wedstrijd werd gestart met dezelfde namen als de laatste wedstrijden. De start was voor de mannen uit Vianen. Al snel stond er een voorsprong van 5-12 op de borden. Daarna begon RVV beter te spelen en richting het einde van de set was de voorsprong verdwenen en ging het gelijk op. Aan het einde van de set kwam Yme Veenje in het veld voor zijn service. Hiermee maakte hij het verschil en won Volleybaldingen.nl/Servia heren 1 de eerste set (23-25).

Vanaf de start van de tweede set stortte het spel van Servia in. Al snel stond het 11-2 achter. Coach Michiel de Ruijter probeerde met het wisselen van meerdere spelers het spelbeeld te veranderen. Het mocht helaas niet baten en de set werd verloren (25-18).

Set 3 en 4 waren een kopie van de 2e set. Servia kwam geen moment goed in het spel en beide sets waren snel klaar (25-10 en 25-16).

Snel vergeten en weer door naar de volgende wedstrijd. Deze staat 10 oktober op het schema. In Vianen wordt er om 16:45 tegen NVC heren 1 gespeeld. Een tegenstander waar een aantal spelers van Servia een verleden hebben.