Update coronavirus: bericht aan alle leden

Beste Servia-leden,

Helaas zijn de regels omtrent Covid-19 wederom aangescherpt. Concreet betekent dit dat vanaf vanavond (dinsdag 29/9/2020) voor ons o.a. de volgende aanvullende maatregelen ingaan:

  • Alle sportwedstrijden/trainingen zullen zonder publiek plaatsvinden.
  • Om te kunnen blijven sporten is de sportsector vrijgesteld van de maximum aantallen van 30 personen binnen.
  • Na afloop van de sportbeoefening/wedstrijd geldt dit aantal weer wel. Dus het is de bedoeling dat je na de training/wedstrijd de sportzaal zo snel mogelijk verlaat.
  • De kantine in de sportzaal zal gesloten blijven (officieel is dit vanuit Helsdingen nog niet gecommuniceerd, maar we verwachten dit wel).
  • Advies bij vervoer naar wedstrijden: iedereen vanaf 13 jaar wordt geadviseerd om mondkapjes te dragen wanneer personen van buiten je huishouden in één vervoermiddel van of naar een sportactiviteit gaan, en/of bij uitwedstrijden.
  • Voor ouders geldt: helaas mogen jullie ook niet meer naar trainingen of wedstrijden van jullie kinderen komen kijken. Uitzondering: indien u chauffeur bent voor een uitwedstrijd (kinderen t/m 17 jaar) dan bent u geen toeschouwer, maar teambegeleider en mag u blijven kijken. Dit aantal moet tot een minimum beperkt blijven.

Voorlopig gelden deze maatregelen voor de komende 3 weken. De uitgebreide maatregelen zijn ook te vinden op de Nevobo site. Wij houden de richtlijnen uiteraard in de gaten.

Als er nog aanvullende informatie vanuit de gemeente volgt zullen we hierover communiceren. We zijn blij dat we in ieder geval komend weekend nog wedstrijden kunnen spelen!

Sportieve groet, namens het bestuur