Eenvoudige thuisoverwinning volleybaldingen.nl / Servia

Zaterdag 26 september stond de tweede wedstrijd voor de mannen van volleybaldingen.nl / Servia op het programma. Na de mooie overwinning van vorige week stond er nu een thuiswedstrijd tegen een tegenstander (EMD Tooling/Revoc heren 1) waar Servia weinig van wist op het programma. Positief is dat Kelvin Wolken weer fit genoeg is om te spelen en hij trok het liberoshirt aan. Net als eerdere seizoenen is Bjorn Oostrom weer aanwezig om als DJ voor extra sfeer te zorgen.

Bij de start van de 1e set ging het gelijk op. De mannen van Servia waren niet tevreden over het spelniveau. In het tweede deel van de set kwamen ze beter uit de verf en werd de set redelijk eenvoudig gewonnen. Johan Beijen was met 5 aanvallende scores belangrijk voor de ploeg (25-20). In de 2e set werd het verschil vanaf de servicelijn gemaakt. Vincent de Bie en Johan Beijen waren op dreef met hun service (25-11).

De start van de 3e set was voor EMD Tooling. Na een serviceserie van Wayne Hol werd de achterstand omgebogen naar een voorsprong. Deze werd niet meer weggegeven (25-17).

In de 4e set werd er begonnen met een aantal andere spelers. Pim Jenniskens maakte zijn debuut. Ook in deze set kwam Servia geen moment in de problemen (25-18). De eerste 4-0 overwinning voor de mannen uit Vianen in de eerste divisie is een feit.

Na 2 wedstrijden staat Servia aan kop in de 1e divisie. Een unieke situatie waar vooraf niet op gerekend was. Zaterdag 3 oktober om 16:00 staat de uitwedstrijd in Katwijk tegen RVV op het programma.