Eerste overwinning voor Servia DS1

Eindelijk was het zover, de eerste officiële wedstrijd na een lange tijd voor Servia DS1! Afgelopen zaterdag om 17:00 speelde Servia DS1, met nieuwe trainer Daniël de Wit, de eerste competitie wedstrijd tegen VVU. De wedstrijd startten de dames echter niet met genoeg pit. De tegenstander wist de gaten aan de kant van Servia goed te vinden en er werd gezocht naar de juiste pass afstemming. Hierdoor speelden de dames niet hun eigen spel. De set eindigde in 25-19 voor VVU.

Tijd voor revanche! Er werd een wissel ingebracht op de spelverdelers positie om iets te veranderen. En met succes, de dames konden elkaar beter vinden en de pass was ook constanter. Ze bouwden een voorsprong op en na een goede servicereeks van Stefanie van Vliet werd de set met 19-25 binnengesleept.

De derde set kon Servia dit doorzetten. Ook Nienke Hendriks liet haar servicekrachten zien. Nu kwamen ze echt op stoom ( weer terug van weggeweest!). De set wordt met 10-25 gepakt.

Helaas begon de vierde set lastig. Toch bouwden de dames een kleine voorsprong op van 3 á 4 punten. Helaas werd het op het eind net niet afgemaakt en verliezen ze met 25-23. Ja het stond 2-2, hoe konden ze het seizoen beter starten ;).

Nu moest Servia het afmaken…. en dat gebeurde. Met een voorsprong vanaf het begin en goede aanvalskracht wist Servia DS1 de set binnen te slepen met 10-15. Toch een 2-3 overwinning!

Het team heeft besloten er een stijgende lijn van te maken, dus bereid u voor op a.s. zaterdag 26 september! We spelen thuis tegen Protos om 12:00.