Dames 2 wint van VV Utrecht

Op zaterdag 19 september om 12:00 speelden de dames van Servia DS2 tegen VV Utrecht DS10 in de Galgenwaard.

De dames nemen 4 punten mee terug naar Vianen, na een 3-1 overwinning. De eerste set begon fanatiek met een goede serve. Na even zoeken werden de gaten in het veld van VVU gevonden. De eerste set werd binnengehaald met een stand van 17-25.

De dames pakten dit goede spel door in de tweede set en deze werd binnengehaald met een eindstand van 18-25.

In de derde set kregen de dames van VV Utrecht hun draai te pakken. Dit zorgde voor een erg spannende set waar het nek aan nek ging tot het einde. Helaas trokken de dames van VVU aan het langste eind met een eindstand van 25-22.

De dames van Servia waren vastbesloten om de wedstrijd te winnen en begonnen met frisse moed aan de vierde set, waarin ze hun sterke serve weer terugvonden. Ze haalden de vierde set binnen met een overtuigende eindstand van 13-25.

De dames zijn bij hun volgende wedstrijd thuis om 12:00 te bewonderen tegen USV Protos