Een domper voor Servia Dames 1

De eerste wedstrijd van het seizoen 2019/2020 werd heel sterk begonnen. Met 4-0 in de pocket wisten de dames dat ze daarna even konden rusten. Tenminste; qua officiele wedstrijden dan. Want de oefenpotten (tegen 1e klasse teams) gingen gewoon door.

Het doel van de oefenpotjes tegen een 1e klasse team was dat we 12 oktober éxtra scherp zouden spelen tegen Vives 2e klasse. Maar helaas…

Zonder vaste libero Hannah van Spanje gingen zij richting de IJsselhal om de punten van Vives Dames 4 te winnen. In de 1e set kwam Servia Dames 1 met een flinke achterstand te staan door het maken van te veel eigen fouten.

De 2e set begon ook niet fantastisch, maar zij wisten zich aan het einde van de set te herpakken en kwamen uiteindelijk met 4 punten verschil tot het einde van de set.

De 3e set was helaas een herhaling van de 1e set en de kans om er een 5e set eruit te slepen was al snel verkeken.

De 4e set herstelt Servia Dames 1 zich en komt al snel op een voorsprong. Richting het einde van de set wilde de dames van Servia de spanning er nog in houden en lieten zij Vives Dames 4 wel angstvallig dichtbij komen. Uiteindelijk heeft Servia Dames 1 toch 1 punt naar huis mee genomen. De komende week gaan zij weer hard trainen om de volgende wedstrijden 5 punten te behalen.

De volgende wedstrijd staat gepland op zaterdag 19 oktober. Deze zal in Vianen plaatsvinden om 12.30 uur. Hopelijk zijn de dames wakker geschud…