Servia Heren 1 begint nieuwe seizoen met thuisoverwinning

Op zaterdag 21 september is de competitie voor Servia Heren 1 begonnen. Met een nieuwe trainer aan het roer (Michiel de Ruijter) en een iets gewijzigde selectie ten opzichte van vorig seizoen wordt er begonnen. Wayne Hol is nog niet aanwezig. Hij zal na een studiereis in januari weer aansluiten. Verder is Jan Peter Kok nog niet inzetbaar. Hij heeft zijn voet gebroken tijdens de bekerwedstrijd van vorige week en zal de komende weken nog moeten toekijken.

De afgelopen jaren hebben de mannen van Servia weinig thuiswedstrijden verloren. Het doel is om dit seizoen deze lijn door te trekken.

De eerste wedstrijd van het seizoen 2019/2020 werd in Vianen gespeeld tegen het 2e herenteam van VV Utrecht. Vorig jaar was dit ook een van de tegenstanders en werd er thuis van gewonnen en uit van verloren.

De 1e en 2e set kwamen de heren van Servia al snel op achterstand. Het lukt door een prima in vorm zijnde Johan Beijen om beide sets toch te winnen. Op zijn sprongservices heeft VV Utrecht geen antwoord. De 3e set verloopt anders. Servia komt op een voorsprong en heeft een aantal matchpoints. Die worden echter niet benut en de set gaat verloren. De 4e set herstellen de mannen van Servia zich. Wederom een grote rol voor Johan Beijen. Aanvallend was hij niet te stoppen. Ook een vermelding voor Rik Meuleman die veel door de tegenstander werd opgezocht maar zich heel goed staande hield en hiermee het team een goede dienst bewijst.

Een goede start van het seizoen. De komende weken gaan we nog wat schaven aan het spel om er een mooi seizoen van te maken.

De volgende wedstrijd staat zaterdag 28 september op het programma. De wedstrijd start om 17:00 in Haarlem.