Servia Ds1 blijft in de tweede klasse

Afgelopen zaterdag heeft Servia Ds1 gestreden voor promotie in Benschop. Een recordaantal andere teams van de vereniging moesten ook promotiewedstrijden spelen. De Servia spelers en fans waren dan ook verspreid over de hele regio. Helaas kon Ds1 promotie niet waar maken en verloren ze met 3-1; 13-25, 25-23, 25-15 en 25-20.

Eerste set

Servia begon ontzettend sterk aan de wedstrijd. Er was veel energie in het veld. Zo konden de dames de sfeer er goed in houden en wonnen ze de eerste set met een grote voorsprong. De tweede set leken ze dat gevoel mee te nemen. Ook in deze set werd er sterk begonnen. Op de helft van de tweede set leek de energie langzaam weg te ebben. De rest van de wedstrijd heeft Servia goed gespeeld, maar ze miste de energie van de eerste set.

Bedankt

Ds1 van Servia wil graag de trainers/coaches, Dominick van Bentum, Mark-Jan van Unnik en Mark Meuleman, en alle trouwe fans die met ons mee zijn gereisd naar alle wedstrijden bedanken voor afgelopen seizoen. Het is nog even afwachten hoe de samenstelling er volgend jaar uitziet, maar Servia Ds1 gaat er in ieder geval weer een feestje van maken. Tot volgend seizoen!