Dominante service van Servia dames

Op de trainingsavond van Servia Ds1 werd er een wedstrijd gespeeld tegen de nummer acht, Boni
Ds2. Een redelijk gemakkelijke wedstrijd voor Servia die dan ook 4-0 werd gewonnen; 25-15, 25-19,
25-8 en 25-17.
Opstarten
Hoewel Servia het niet moeilijk had, moest er toch elke set weer worden opgestart. Vaak ging het
gelijk op en wist Servia niet vanaf het begin een voorsprong op te bouwen. Gelukkig werden de
dames op tijd weer wakker en begonnen ze weer zelf initiatief te nemen.
Service
De servicedruk van de dames van Servia lag hoog. De tegenstander wist de bal vaak niet onder
controle te krijgen. Op die manier kwamen er niet veel uitdagende ballen de kant van Servia op. In de
eerste set was het vooral Sarah Peek die een goede reeks services scoorden. Later werd dat stokje
over genomen door Lisanne van Verseveld, die in de derde set een onoverkoombare voorsprong
scoorde.
Aanstaande zaterdag spelen de dames in Gouda tegen nummer twaalf Vollingo om 16:30. Er wordt
opnieuw een 4-0 overwinning verwacht.