Vroegste wedstrijd D1 tot nu toe


Afgelopen zaterdag speelde het eerste dames team van Serviategen VCV Ds3. Ze moesten vroeg opstaan en reisde af naar Veenendaal. En niet voor niks, want het werd een 0-4 overwinning met setstanden van 22-25, 22-25, 19-25 en 23-25. Het was dus een spannende wedstrijd.

Verbazing

Tot blijdschap van Servia verloor koploper Majella vorige week van de VCV met 2-3. Wat nogal als een verrassing kwam, aangezien VCV de nummer tien van de competitie is. Met dit gegeven in het achterhoofd verwachten Servia een spannend wedstrijd, waarin de tegenstander het ze niet makkelijk zou maken.

Lange railly’s

De verwachting bleken te kloppen, want al snel werd duidelijk dat het zou gaan om wie de langste adem had. Er kon geen moment van zwakte optreden zoals meestal in de gevreesde derde set gebeurde, anders zouden de dames weer de broodnodige puntjes laten liggen. Gelukkig wist Servia hun pass gedurende de wedstrijd goed onder controle te houden. Ook op momenten dat de dames achterstonden bleven ze er vol voor gaan en zo konden ze tevreden de sporthal verlaten.

Maandag 4 februari mag Servia Ds1 spelen tegen Boni Ds2 in eigen hal om 19:45