USV Protos Ds6 – Servia Ds1

1e set

Aan het begin van de eerste set wordt al gelijk duidelijk dat de scheids sterk beïnvloedbaar is. De dames van Protos maakt daar slim gebruik van. Na een aantal persoonlijke fouten aan de kant van Servia komen de studenten uit Utrecht al snel op een voorsprong. Een goede servicereeks van Yvon Verburg brengt de dames weer op gang en uiteindelijk winnen ze de set nipt met 23-25.

2e set

De dames van Servia komen gelijk op een voorsprong van 1-9 door de service van Lisanne van Verseveld. In het midden van de set is er even een dipje, maar de voorsprong blijft groot en de dames winnen de set ruim met 15-25.

3e set

In de derde set weet Protos hun terugkomst in het spel voor te zetten. Hoewel de servicepass goed liep lukte het Servia niet om aan het net te scoren. Hierdoor beginnen de dames met een achterstand. Als Mariska van de Wiel in het veld komt weet ze wat rust te creëren bij de dames, maar het lukt ze nog steeds niet om goed terug te komen. Ze verliezen de set 25-19.

4e set

In het begin van de set maakt Yvon Verburg gelijk negen(!) punten door met haar service de libero van Protos op de zoeken. Hoewel het spel minder leuk was om naar te kijken maken de dames de set met gemak af met 11-25 en daarmee winnen ze de wedstrijd.

Aanstaande zaterdag spelen de dames om 13:00 thuis tegen Switch Ds5.