Servia Ds1 blijft ongeslagen

De dames uit Vianen hebben vrijdagavond in Utrecht 3-1 gewonnen van Boni Ds2. Ze namen dus vier punten mee vanuit de Galgenwaard van het tot dan toe ook ongeslagen Boni. De dames hebben nu de tweede plek in de competitieverovert. Ze staan achter Bourgondië Ds1 die al een wedstrijd meer heeft gespeeld.

1e set

In de eerste set werd het gelijk duidelijk dat de dames uit Utrecht een goede blokkering hadden en Servia scherp moest blijven in de verdediging. Gelukkig vonden de dames al snelverschillende manieren om het blok te ontwijken. Er werd een aantal keer een voorsprong opgebouwd en Servia won met 17-25.

Eigen spel

In tegenstelling tot de eerste set wist Boni in de tweede set een betere servicedruk uit te oefenen. Na een goede servicereeks van de tegenstander kwam Servia maar moeilijk terug in hun eigen spel. Uiteindelijk werd de set toch nog gewonnen met 23-25. In set drie bleef Servia nog een beetje hangen in het rommelige spel uit set twee. Uiteindelijk wisten ze hunzelftoch weer goed op te pakken en werd er opnieuw gewonnen deze keer met 15-25. De vierde en laatste set leek kwa spel wel weer een beetje op de tweede set. Servia liet zich meer onder druk zetten door de Service. Doordat Servia een mindere servicepass had kwamen ze weer niet goed in hun spel. Deze keer viel de stand de andere kant op en verloren ze onnodig met 25-22.

Aankomende woensdag spelen de dames een bekerwedstrijd om half 9 in Almere.