Eerste nederlaag Servia dames

Eerste set

De dames van Servia moesten in de eerste set even wennen aan het snelle spel van Limes. Zo bouwde Limes al snel een stevige voorsprong op. De dames leverde nog een goede strijd, maar de achterstand was te groot en er werd verloren met; 23-25.

Tweede set

In de tweede set begonnen de dames gelijk scherp nadat ze even waren verrast van het snelle spel. Elk punt was een feestje. De blokkering van Servia stond goed. Ook aanvallend liep het spel van Servia goed, o.a. Nienke Hendriks was aardig op dreef. Toen zij het winnende punt voor Servia scoorde, kwam ze naar terecht op de voet van een tegenstandster. Ze ging door haar enkel en was voor de rest van de wedstrijd niet meer inzetbaar. Haar aanval maakte het wel; 25-18.

Derde en vierde set

Door deze gebeurtenis was het team even van de leg en lieten ze de tegenstander een voorsprong opbouwen. Ook goede servicereeksen van o.a. Stefanie van Vliet mochten niet baten het werd 20-25. In het begin van de vierde set was het spel van Servia nog niet helemaal herstelt. Na een kleine achterstand leken de dames toch nog wakker te worden. Er werd weer gevochten voor elke bal. Met o.a. een goede servicereeks van Sarah Peek wonnen de dames de set met 25-20.

Vijfde set

De servicedruk van Limes bracht ze op een voorsprong van 4-1. Deze werd steeds verder uitgebouwd. Er werd veel gestreden en er werden veel lange rally’s gespeeld. Toch verloren de dames de set; 9-15.

De wedstrijd stond oorspronkelijk op 8 december maar Limes had een verplaatsing aangevraagd om mee te kunnen doen aan het NOJK. De dank was groot dat Servia bereid was om de wedstrijd te verplaatsen: