Update Servia Beach


Beste (beach)volleyballers van Servia, 

Nieuwe website online! 
Met trots melden we dat de website van Servia Beach vanaf vandaag te vinden is op: http://serviabeach.nl. Alle informatie over Servia Beach staat hier overzichtelijk bij elkaar. Bij vragen of feedback kun je altijd een mail sturen naar beach@servia.nl. Het reserveringssysteem voor onze beachvolleybalvelden is ook vanaf deze website toegankelijk. Grote dank aan Pim Jenniskens! 

Vrijdagavondtrainingen gestart 
Afgelopen twee vrijdagavonden zijn de eerste beachvolleybaltraining succesvol gegeven. Er volgen nog twee open trainingen de komende vrijdagavonden. Deze trainingen zijn bedoeld om het animo binnen de senioren te peilen voor georganiseerde trainingen op de beachvolleybalvelden. Voor de trainingen van 14 of 21 mei zijn er nog enkele plekken vrij. Inschrijven kan via deze link. 

Sleutel 
Momenteel kan de sleutel van de ballenbak bij de beachvolleybalvelden in Vianen verkregen worden bij enkele locaties. Binnenkort zal er een sleutelkastje gemonteerd worden. Hiervan wordt aan alle trainers de code gecommuniceerd, verder verkrijg je ook de code bij het reserveren van een veld. Let op! De code zal eens in de zoveel tijd veranderd worden. Zorg bij het gebruik van de sleutel dat hij altijd terug gestopt wordt en dat de cijfers ook tijdens gebruik van de velden op een verkeerde code staan. Zorg er ook voor dat het afdekschuifje dicht zit, zodat we roesten van het mechanisme voorkomen. 

Harken 
Er zijn harken/schuiven in productie om het veld mee te egaliseren. Op het moment dat deze aanwezig zijn, wordt er van ieder die het veld gebruikt verwacht dat zij het veld na gebruik glad trekken. Dit doe je door het zand vanaf de buitenlijnen en de middenlijn naar het midden van een speelhelft te trekken. Vooral bij de middenlijn zal veel zand ophopen en dit heeft dus wat aandacht nodig. 

Beachkleding 
Zoals vermeld in de vorige update, is er een Servia Beach tenue ontworpen. Deze kan door iedereen besteld worden door een mail te sturen naar beach@servia.nl. Het ontwerp is hieronder te zien. Op de tenues, kan naast het ontwerp nog een nummer en je naam geplaatst worden. 

Sportieve groeten,

mede namens de organisatoren van Servia Beach, 

Johan Beijen (voorzitter)