Beachupdate Servia Beach

Beste (beach)volleyballers van Servia, 

Reserveringssysteem online! 

Vanaf vanavond gaan we werken met een reserveringssysteem voor onze beachvolleybalvelden. Dit systeem is onder grote dankzegging aan Pim Jenniskens te vinden op: https://servia.nl/reserveer- een-veld. De dag is hier in blokken van 1,5 uur verdeeld en alleen de nog beschikbare plekken zijn zichtbaar. In Vianen hebben we zoals jullie weten 2 velden. De trainingen voor de jeugd zijn al geblokkeerd. Zij hoeven dus niet wekelijks te reserveren. 

Extra velden in Lexmond 

We hebben Lexmond (Huis ten Bosch) bereid gevonden om hun 2 velden beschikbaar te stellen op maandag en donderdag. Op het moment dat de velden in Vianen op deze dagen dus vol zitten, zul je automatisch in Lexmond (veld 3 en 4) ingedeeld worden. In Lexmond is het sportpark in principe open. Als je zelf geen bal meeneemt dan kun je vooraf (op de gebruikelijke adressen Zijp 59 en Zijp 28) de sleutel op te halen. Met deze sleutel heb je toegang tot de kantine waar ook de ballen van Servia opgeslagen liggen. Graag naderhand de sleutel weer retour brengen. 

Servia Beach 

Naast dit reserveringssysteem zijn we (o.a. Vincent de Bie, Eline Verhoeven en Pim Jenniskens) druk bezig met het opzetten van Servia Beach. Zo zullen velen van jullie de Instagram pagina (@serviabeach) hebben gezien, waar ook het logo (zie hierboven) voor het eerst getoond is. Er wordt gewerkt aan een website, waar alle informatie overzichtelijk bij elkaar komt. Er is ook een Servia Beach tenue ontworpen, welke door iedereen besteld kan worden door een mail te sturen naar beach@servia.nl. Het ontwerp is hieronder te zien. Op de tenues, kan naast het ontwerp nog een nummer en je naam geplaatst worden. Er is natuurlijk ook ruimte voor sponsoren op jouw beachvolleybal tenue als je dit wilt. 

Sportieve groeten,
mede namens de organisatoren van Servia Beach en het bestuur van Servia 

Johan Beijen (voorzitter)