Concept teamindeling 2019-2020

Beste Servia-leden,

Hierbij het concept teamindeling voor het seizoen 2019-2020 voor de senioren en jeugd. Er kunnen uiteraard nog wijzigingen plaatsvinden.

Vacatures… Vacatures…

Ook dit jaar zijn er gelukkig weer veel mensen bereid gevonden om een rol op zich te nemen als trainer/coach en het gaat ook lukken om de jeugdteams te voorzien van een 2e training.

Meisjes A2 komt door vanuit de B-jeugd en is een gezellig, fanatiek team dat volgend jaar mag starten in de A-jeugd. Trainer Joep Verhoeven neemt de coaching en de trainingen op de maandag voor zijn rekening, maar voor de donderdagavond zijn we nog op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die dit team kan trainen (waarschijnlijk van 18.30u-20.00u).

Daarnaast zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mee willen lopen met een van onze trainers bij de jeugd. Op deze manier kan je al de nodige ervaring op doen en bekijken of je het leuk vindt.

Mocht je interesse hebben in een rol als trainer/coach of weet je iemand die interesse heeft, schroom je dan niet om je te melden bij de TC. We gaan er in ieder geval voor om alle teams voor het begin van het seizoen te voorzien van een geschikte trainer/coach!

Trainingstijden & wedstrijdtijden

De trainingstijden zijn zo goed als afgestemd, maar het is een hele puzzel. We willen natuurlijk ieder team zo goed mogelijk tegemoet komen m.b.t. trainers, gewenste tijden en 2x trainen, maar de beschikbare ruimte en mogelijkheden zijn beperkt.

Zodra de tijden ingevuld zijn communiceren we dat uiteraard via de social media en WhatsApp.

Tot slot:

De laatste training van dit seizoen is as donderdag op 6 juni. Daarna genieten we van de zomervakantie, en we starten weer op 2 september. Die avond is ook weer de schoenenpasavond, waarbij je met korting je nieuwe volleybalschoenen kan kopen.

Daarnaast beschikken we natuurlijk over 2 beachvelden achter de sporthal, voor diegenen die in de zomer ook willen ballen. De velden kunnen gereserveerd worden via de welbekende WhatsApp groep.

De meeste trainers en aanvoerders zitten al in deze groep, maar wil je toegevoegd worden, neem dan even contact op met Johan Beijen (06-42148181).

Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact op met de TC: tc@servia.nl.

Met vriendelijke groet,

De Technische Commissie