Overtuigende start voor Jongens B1!

Jongens B1 begint het seizoen bij Servia goed. Op de 1e thuisdag behaalden de jongens een 3-1 overwinning op Prima Donna Kaas Huizen JB 3. Wat begon als een moeilijke start en een setverlies van 14-25, werd door de jongens knap omgebogen tot driemaal wist (25-22, 25-23, 25-23).

Gisterenavond bezochten we Loosdrecht om een mooi potje te spelen tegen Lovoc JB 1. De eerste set werd heel sterk gestart door Servia. Door veel goede servicereeksen en een sterke verdediging aan het net en in het veld, werd de set met 10-25 binnengehaald. Dat leek een makkelijk en snel potje te worden…

Maar terwijl de tweede set vorderde, sloop de vrijdagavond-dip er toch bij Servia in. Door het moeizame spel van de tegenstander, zakte de concentratie bij Servia regelmatig in. De tweede set werd nog netjes met 19-25 gewonnen, maar in set drie en vier begon de spanning op te lopen.

Dankzij een aantal goede servicereeksen, af en toe een time-out vanaf de zijkant en de wil om echt te winnen, sleepte Servia JB 1 ook set drie (21-25) en set vier (22-25) binnen! De tweede overwinning is binnen en dat smaakt naar meer! Aanstaande zaterdag speelt JB 1 om 12:00 uur tegen Limes JB 1 in Vleuten. Een nog onbekende tegenstander dit seizoen, dus de jongens zullen alle concentratie en wilskracht in de strijd gooien voor een volgende overwinning.