Reserveer een veld

Voor het gebruik van de beachvolleybalvelden van Servia Beach dien je van tevoren te reserveren. Via onderstaand reserveringssysteem kun je de beschikbaarheid van de beachvolleybalvelden zien en een veld reserveren.

Let op! Je reservering is pas definitief als je via de mail een bevestiging hebt ontvangen. Gelieve in de avonden niet meer dan 2 reservering per groep per week plaatsen.

Er zijn 2 velden beschikbaar in Vianen (Westelijke parallelweg 1). Daarnaast kan er op maandag en donderdag gebruik gemaakt worden van 2 velden in Lexmond (Nieuwe Rijksweg 8).

Let op! De velden worden automatisch toegewezen. Let goed op of je wordt ingedeeld in Vianen of Lexmond.

Het gebruik van de velden is voor leden van Servia Beach gratis (Servia leden zijn dit seizoen automatisch lid van Servia Beach).
Lid worden van Servia Beach kan voor €25,- per persoon per seizoen. Wil je geen lid worden? Dan kost het huren van een veld €10,- voor 1,5 uur.

Lees voor het gebruik van de beachvolleybalvelden de veiligheidsmaatregelen omtrent het Coronavirus en de huisregels.

Annuleren
Wil je de reservering wijzigen of annuleren? Stuur dan een mail naar beach@servia.nl, dan passen wij dit zo snel mogelijk aan. Let op! Bij annuleren binnen 24 uur voor de aanvang van de reservering, worden kosten voor veldhuur in rekening gebracht.

Bij vragen kun je een e-mail sturen naar beach@servia.nl. Alvast veel sportplezier toegewenst!

Reserveer hieronder jouw tijdslot

Laden...