Grote Clubactie Servia

Wat ongelofelijk balen dat we niet of minder kunnen volleyballen en dat ook alle andere verenigingsactiviteiten voorlopig van de baan zijn. Natuurlijk hopen we snel het volleybal én het gezellige verenigingsleven weer op te kunnen pakken.

Grote Clubactie 2020

Om dan (extra) leuke activiteiten te kunnen organiseren, is het fijn als de clubkas goed gevuld is. De jeugd is daarvoor inmiddels al 4 weken hard aan de bak met de Grote Clubactie: zij verkopen loten met hun lotenboekjes. Dit jaar doen we voor het eerst ook een beroep op de senioren én ons netwerk.

De Grote Clubactie loopt nog tot 24 november 2020. Van de opbrengst organiseren we leuke (jeugd)activiteiten zodra het weer kan.

Help je ook een lootje (of meer) mee?

Hoe kun helpen?

KOOP ONLINE LOTEN
Scan QR-code of klik op de link https://clubactie.nl/lot/servia/458619. Vul hier je gegevens juist in en rond de bestelling af. Betaling gaat via een eenmalige machtiging en het lotnummer is terug te vinden op het bankafschrift.

SUPERLOTEN (VER)KOPEN
Ben of ken je iemand die onze vereniging iets meer wil sponsoren? Koop of verkoop dan een Superlot! Met een Superlot verkoop je 50 loten ineens. Dit is dus direct € 120,- voor onze clubkas! Koop als team een (Super)lot of misschien ken of heb je een bedrijf is dat op deze manier een soort van mini-sponsoring wil doen.

De koper van een superlot krijgt een ereplaatsje op het Vrienden van Servia bord dat op thuisdagen (in een situatie met publiek) te bewonderen is bij de tribune. Daarnaast maakt de koper natuurlijk 50x kans op de mooie prijzen van de Grote Clubactie. De trekking daarvan is 9 december.

Een Superlot verkoop je ook gewoon online, maar wel via een andere link, namelijk deze https://clubactie.nl/superlotkopen/servia/458619

Wist je dat?

  • Servia tot 24 november loten mag verkopen?
  • Maar liefst 80% van de opbrengst naar de clubkas gaat? Per verkocht lot van €3,- is dus €2,40 voor Servia!
  • Lotenkopers mooie prijzen kunnen winnen bij de Grote Clubactie? De hoofdprijs is €100.000,-!
  • Servia leden ook prijzen kunnen winnen? Selecteer een Servia lid bij jouw aankoop en help hen bij het winnen van een prijs.
  • Jeugdleden uit verschillende prijzen kunnen kiezen en het best verkopende team een clinic wint van Heren 1 plus een frietfeest bij De Vijf Heeren?
  • Bij de senioren het best verkopende individu en het best verkopende team eeuwige roem en een waardebon van de Vijf Heeren wint?

Nog meer helpen?

Stuur de link en/of QR-code door naar al je familieleden, vrienden en kennissen. Gebruik bijvoorbeeld Whatsapp, e-mail, Facebook of Instagram.

Vragen, opmerkingen of hulp nodig?

Staat je naam bijvoorbeeld niet in de lijst of heb je vragen over de lotenverkoop? Benader

Michiel de Haan, Rik Meuleman en Yvon Verburg. Zij helpen je verder.

Succes met de (ver)koop en alvast bedankt namens Servia!