Volleybal Overdag viert 12-jarig jubileum en zoekt nieuwe leden

Vianen – Op 8 november 2012 startte volleybalvereniging Servia uit Vianen met het succesvolle initiatief Volleybal Overdag. Inmiddels is deze activiteit 12 jaar jong en nog steeds springlevend. Elke donderdagmiddag van 14.15 tot 15.45 uur komen enthousiaste dames en heren samen voor een gezellig, maar ook fanatiek potje volleybal.

De groep bestaat uit mannen en vrouwen in de leeftijd vanaf 21 jaar tot in de 70, afkomstig uit Vianen, Nieuwegein en andere omliggende dorpen en steden. Hoewel de meeste deelnemers recreanten zijn, zijn ook (ex)competitiespelers van harte welkom. Het gezelschap is divers, maar inmiddels uitgegroeid tot een hechte en stabiele groep.

Na afloop van het volleybal is er gelegenheid om onder het genot van een drankje samen na te praten in de sportkantine, waar ook jaarlijks onze drukbezochte nieuwjaarslunch wordt georganiseerd.

Volleybal Overdag blijkt een waardevolle aanvulling te zijn op het reguliere volleybalaanbod en heeft nog ruimte voor nieuwe deelnemers. Lidmaatschap is niet verplicht; men kan deelnemen via een 10-trainingenkaart, die verkrijgbaar is bij de coördinator. 

Bent u donderdagmiddag vrij en lijkt het u leuk om deel te nemen? Het nieuwe seizoen start op 5 september 2024.

Kijk dan op onze website https://servia.nl/volleybal-overdag/ of stuur een mail naar volleybaloverdag@servia.nl voor meer informatie.