Volleybalvereniging Servia
 
Zoeken

dé volleybalvereniging van Vianen
Informatie
/ Recreatie
Recreatie

Recreanten
Servia heeft meerdere dames en heren recreatie teams. Zij trainen beiden 1x per week. De recreatieafdeling van Servia heeft ook de mogelijkheid om uit te komen in de zogenaamde recreatiecompetitie. Dit zijn 6 zaterdagen per jaar en kost dus minder tijd dan meedoen aan de reguliere Nevobo competitie. De recreatiecompetitie wordt gespeeld in een toernooivorm, waarbij meerdere wedstrijden per dag worden gespeeld.
Wil je ook een keer mee komen doen? Meld je dan HIER aan.

Volleybal overdag
Volleybal overdag is gericht op volwassenen (dames en heren) die iedere donderdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur in sportcentrum Helsdingen een partijtje spelen. Het motto is sportiviteit en gezelligheid. Er wordt geen training gegeven met oefenstof maar gewoon lekker een wedstrijdje gespeeld.

Wil je ook een keer mee komen doen? Meld je dan HIER aan.
Na drie keer dien je lid te worden van Servia. Ten aanzien van het lidmaatschap geldt het tarief voor recreanten. Inschrijfformulieren zijn te downloaden onder het kopje "informatie" en "lid worden".
Kan of wil je (nog) geen lid worden, dan kun je een 10 rittenkaart aanschaffen bij één van de contactpersonen (Anton Meeder, Wim van Barneveld).

facebook