Volleybalvereniging Servia
 
Zoeken

dé volleybalvereniging van Vianen
Informatie
/ Algemeen
Algemeen

Servia is dé volleybalvereniging van Vianen. De vereniging is opgericht in 1968 onder de naam ASV. Deze naam heeft de vereniging gedragen tot 3 november 1987, waarna het verder is gegaan onder de huidige naam Servia.

Servia is een actieve vereniging voor alle leeftijden en heeft ongeveer 250-300 leden. Er wordt binnen Servia zowel competitief als recreatief gespeeld.

Volleybal is een leuke manier om samen met andere mensen aan sport te doen. Het is de combinatie van techniek, snelheid, competitie en teamgeest die veel mensen aantrekkelijk vinden. Bij Servia vinden we het belangrijk dat ieder lid naar eigen vermogen moet kunnen spelen. Willen winnen vinden we belangrijk maar met plezier spelen is bij Servia net zo belangrijk.

De teams die in de Nevobo competitie uitkomen trainen één of tweemaal in de week en spelen gedurende het seizoen van september tot mei competitie wedstrijden, meestal op zaterdagen.

Bij de recreatie kunt u er voor kiezen eenmaal per week te trainen of aanvullend mee te doen aan de Recreatie competitie. Deze wordt gedurende het seizoen op een zestal zaterdagen in toernooivorm afgewikkeld.

Speciaal voor onze allerkleinsten is er de volleybal speeltuin. Meer informatie kunt u HIER vinden.

Wilt u bij Servia komen spelen? U kunt een aantal malen een training meedoen om te zien of het u bevalt. De technische commissie wil u graag adviseren over de mogelijkheden. Neem contact op via tc@servia.nl.


facebook