Volleybalvereniging Servia
 
Zoeken

dé volleybalvereniging van Vianen
verslagen actueel

4-0 verlies voor de volleybalheren van Servia
( 29-9-2018 )

Na het debuut in de 2e divisie vorige week stond afgelopen zaterdag de eerste thuiswedstrijd op het schema. De heren hebben de afgelopen jaren een goede winstratio als het om thuiswedstrijden gaat. De verwachtingen van de ploeg en het publiek waren dan ook hooggespannen. Naast trainer/coach Mark Meuleman heeft Kees van Wijngaarden plaatsgenomen. Hij zal gedurende het seizoen een aantal wedstrijd analyseren voor de heren.

Nu werd er gespeeld tegen het 2e herenteam van VCN uit Capelle aan den IJssel. De basis bij Servia bestond uit de spelers waarmee vorige week de laatste set winnend werd afgesloten. De Viaanse heren startten de eerste set fel. Al snel stond er een 8-2 voorsprong op de borden. Vooral Yme Veentje begon serverend sterk. Hierdoor kwam VCN in de problemen. Ook blokkerend stond het team goed. Halverwege de 1e set kantelde het spel en begon VCN beter te spelen. Vooral door de hogere servicedruk van VCN kwam Servia in de problemen. Het verschil werd gedurende de set steeds kleiner en VCN trok uiteindelijk de 1e set naar zich toe.

De 2e en 3e set trok VCN het getoonde spel door en kwam Servia op meerdere vlakken tekort.  

In de 4e set werd er onder aanvoering van Ammo van Bennekom gestart. Een het eerste deel van de set konden de heren van Servia tegenstand geven. In het 2e deel van deze set ging het opnieuw mis en stond er een 4-0 verlies op de borden.  

Aanstaande zaterdag mogen de heren van Servia naar Utrecht. Daar wordt gespeeld tegen het 2e herenteam van Utrecht. Hier hebben ze nog iets recht te zetten van vorig jaar.

Servia vs VCN H2. Uitslag 0-4, setstanden 22-25, 19-25, 18-25 en 17-25.


facebook