Volleybalvereniging Servia
 
Zoeken

dé volleybalvereniging van Vianen
verslagen actueel

Servia Ds1 wint van Taurus Ds4
( 6-10-2018 )

In Houten wonnen de dames van Servia 4-0 van Taurus Ds4. Tijdens hun eerste uitwedstrijd wisten de dames met setstanden van 14-25, 13-25, 19-25 en 20-25 voor de tweede keer op rij vijf punten te verzamelen.

Eerste en tweede set
Over het algemeen leek de wedstrijd veel op die van vorige week. Door een hoge servicedruk aan Viaanse kant, met o.a. een goede servicereeks van Sarah Peek in de eerste set, wisten de dames hun tegenstander goed onder druk te krijgen. Hun eigen spel was af en toe wat rommelig, maar toch waren de eerste twee sets dik gewonnen.

Verminderde concentratie
Door het rommelige spel en een goede servicereeks van de tegenstander verloren de dames in de derde set hun concentratie. Halverwege de set keek Servia zelfs tegen een kleine achterstand aan. Het liep lang gelijk op, maar uiteindelijk werd ook de derde set gewonnen. In de vierde set was de concentratie nog steeds niet helemaal terug. De dames lieten Taurus later in de set steeds dichterbij komen. Na een aantal goede time-outs pakte Servia ook de vierde set en verlieten ze met vijf punten de sporthal.

Volgende week staat er weer een thuisdag op de planning en speelt Ds1 om 13:00 tegen VCV Ds3.facebook