Zakelijke overwinning Servia Dames

Afgelopen zaterdag speelde de dames van Servia tegen de nummer twaalf, VollinGo Ds6. Met nog maar
twee gewonnen sets uit vijftien wedstrijden staan zij onderaan de competitie. Het doel werd daarmee
gezet op vijf punten mee naar huis. Met setstanden van 13-25, 17-25, 9-25 en 14-25 lukte dat ook en
werd er met 0-4 gewonnen.
Zwak begin
Wat een overtuigende overwinning had kunnen zijn, viel in de eerste twee sets toch een beetje tegen.
Ondanks dat hebben de dames geen seconde getwijfeld aan de overwinning. Het spel zag er niet
gecontroleerd uit. Het tempo was traag en de focus ver te zoeken met vooral veel fouten in de service-
en rallypass.
Afronden
Na een minder begin was de opdracht voor de laatste helft van de wedstrijd om het spel wat actiever te
maken. De beleving komt niet helemaal terug, maar het was al een verbetering. Dit was o.a. te zien aan
de setstanden. In de vierde en laatste set konden de dames in elk geval nog wat mooie aanvallen en
servicereeksen laten zien voor de meegereisde supporters.
Volgende week zaterdag speelt Servia Ds1 weer een thuiswedstrijd tegen de nummer zeven, USV Protos
Ds6, om 13:00.